Om daar achter te komen, nodigen we jou namens BlueCity uit om bij de eindpresentatie te zijn op 16 juli 2024!

Middle section

Jaarlijks halen we met elkaar miljoenen kuubs baggerspecie uit sloten, vaarwegen en havens. Zodat ze niet dichtslibben. Het mooie is dat je deze baggerspecie gedeeltelijk opnieuw kunt toepassen. Voor bijvoorbeeld natuurontwikkeling en bodemverbetering. De vraag is: wat doe je met zogenaamde niet-toepasbare baggerspecie?  

En hoe maak je bagger weer 'sexy’? Met 14 partijen gingen we de laatste maanden op zoek naar een circulaire oplossing voor af te voeren baggerspecie. Oftewel: baggerspecie die je niet direct opnieuw kunt hergebruiken.     

Presentatie resultaten

In de presentatie komen concrete oplossingen en vervolgstappen aan bod. Wil je dit samen verder brengen? Je bent van harte welkom! 

  • Wanneer? Dinsdag 16 juli 2024 – 13.30 – 16.30 uur 

  • Waar? BlueCity aan Maasboulevard 100 in Rotterdam 

  • Voor wie? Iedereen die werkzaam is in de baggersector 

Gratis toegankelijk (let op! Meld je wel tijdig aan). 

Klaar zijn voor morgen

Als kennispartner, verbinder én uitvoerder willen we bij Grondbank GMG het verschil maken. Collega's Cees van Laar en Thomas Nusselein: “Uit oogpunt van innovatie willen we graag klaar zijn voor ‘morgen’. Je wilt naast het in kunnen spelen op de behoefte van de klant ook proactief bijdragen aan circulaire oplossingen voor de toekomst. Door de krachten te bundelen, neem je samen verantwoordelijkheid en kun je samen tot een oplossing komen.”